Levi

Ylläs

Ylläs on maastohiihtäjän paratiisi, joka ei jätä kylmäksi laskettelijoitakaan. Ulkoilun ja rentoutumisen lisäksi Ylläs tarjoaa myös vauhdikasta iltaelämää.
Hae vapaita mökkejä
Tulo
Lähtö
Valitse keskus:
Henkilöt:
Haluatko mökkisi vuokralle tähän? Ota yhteyttä!

Vuokraa mökki Ylläkseltä

Ylläs on Suomen suurin hiihtokeskus mm. rinteiden ja hissien lukumäärällä mitattuna. Ylläs tarjoaa kaksi "keskusta" samalla käynnillä - tunturin eteläpuolella Ylläsjärvellä on oma hissiyhtiö ja pohjoispuolella Äkäslompolossa oma yhtiö. Välimatkaa keskusten välillä on alle 20 kilometriä. Tutustu Mökkilapin laadukkaisiin mökkeihin ja varaa lomasi Ylläkseltä!

Ylläs ulkoilijoille

Ylläkseltä löytyy 62 rinnettä, joista pisin rinne on 3 000 metriä pitkä. Korkeuseroa löytyy enimmillään 463 metriä. Rinteistä 30 on valaistuja. Lasten rinteitä on 21. Hissejä Ylläkseltä löytyy 30, jotka takaavat 31 650 henkilö/tunti -hissikapasiteetin. Ylläs on erityisesti maastohiihtäjien suosiossa. Ylläksen ehdottomana vahvuutena on sen laaja - 333 kilometriä pitkä latuverkosto. Kaikki ladut soveltuvat sekä perinteiseen että luisteluhiihtoon. Ylläkseltä kovakuntoisemmat hiihtäjät pystyvät tekemään vaikka päiväseltään vierailun hiihtäen lähimpiin hiihtokeskuksiin - Leville on matkaa 55, Olokselle 35 ja Pallakselle 40 kilometriä.

Ylläksen viihdetarjonta

Ylläksen 30 ravintolaa ja runsaat 10 hampurilais- ja pizzaravintolaa takaavat monipuolisen ruokatarjonnan Ylläksen matkailijoille. Ylläksellä voit nauttia myös kylpylöistä - Äkäshotellin minikylpylä ja Hotelli Ylläs Saagan allasosasto odottavat kylpijöitä. Ylläksen harvinaislaatuisempaan ohjelmatarjontaa kuuluvat mm. alamäkipotkukelkailun SM-kisat!

Näin saavut Ylläkselle

Pääset Ylläkselle lentäen Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Lähimmältä lentokentältä, Kittilän lentokentältä, on matkaa Ylläsjärvelle noin 40 km:iä ja Äkäslompoloon noin 55km:iä. Finnair lentää Kittilään läpi vuoden ja sesonkiaikana päivittäin. Blue1 lentää Helsingistä Kittilään talvisesonkina. Keväällä 2010 Finnair Airlines lentää Kittilään kolmesti viikossa Tampereelta ja Turusta. Lentokenttäbussi kulkee Kittilän lentokentältä Ylläkselle sesonkiaikana jokaisen Blue1:n ja Finnairin lentovuoron jälkeen. Jos haluat saapua Ylläkselle junalla, niin sinun kannattaa matkustaa Kolariin, josta on matkaa Ylläkselle noin 35 km:iä. Rautatieasemalta on jokaisen junan jälkeen kuljetus Ylläkselle - niin Ylläsjärven kuin Äkäslompolon puolelle.  Bussiyhteyksiä Ylläkselle on Pohjois-Suomen kaupungeista ainakin Kemistä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Etelä-Suomesta, mm. Turusta, järjestetään suoria bussikuljetuksia Ylläkselle sesonkiaikoina.

Copyright © 2012 Mökkilappi Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.